STYLING/
SKÖNHETSBEHANDLINGAR

STYLING

Tvätt & fön

Vill du ha lyxen att få håret tvättat? Vi ger dig en grundlig hårtvätt och det ingår även volymföning eller fön + styling med värmeverktyg.

Expresstyling

Passar perfekt för dig som vill vara extra snygg i håret till vardags eller en tillställning. Här stylar vi dig med värmeverktyg. (Tvätt ingår ej)

Tvätt & läggning

Vi tvättar ditt hår grundligt för att sedan rulla upp ditt hår på spolar för maximal volym efter önskat resultat. (OBS! håret får max vara 10cm annars boka håruppsättning eller ring)

Håruppsättning

För att få prisförslag samt rätt tid på denna behandling rekommenderar vi dig att komma in / ringa då det varierar beroende på hur komplicerad uppsättning du önskar.

Bruduppsättning

Nu är det din livs stora dag och salongen är din. För att ge dig bästa service och upplevelse ingår här en konsultation och testuppsättning. Tveka inte på att lämna över ditt hår i våra händer denna dag. Vi älskar att få er att stråla denna dag.

SKÖNHETSBEHANDLINGAR

Ögonbryn färgning

Här färgar vi dina ögonbryn för ett lyft efter önskat resultat.

Ögonbryn plock

Vi hjälper dig att forma och få fram drömformen på dina ögonbryn.

Ögonfransar färg

Är du personen som inte sminkar dig alltid och har ljusare ögonfransar, då färgar vi de efter önskad färg.

Handmassage i samband med behandling

Vill du ha något extra medans du får håret färgat ? då rekommenderar vi denna tilläggstjänst.

Ansiktsmask/peeling

Ingår även rengöring med skönhetsmaskin med världsledande teknologi, ansiktsvatten och fuktkräm passande din hud. Kan även bokas i samband med färgning och då priset blir reducerat.

Galvanicspa behandling

En extremt djuprengörande behandling mot t.ex acne och linjer samt att den ger ett upplyftande resultat. Här ingår även ”vanlig” rengöring, ansiktsvatten, serum och ansiktsfukt passande din hud.

Vad väntar ni på?

Avbokning ska ske senast 24h innan bokad tid annars debiteras hela beloppet