OM OSS

salongfocusonyou

Frisör

Innehar gesällbrev sen 2011

Nejia är en skicklig och erfaren frisör, även utbildad färgexpert sen 2013. Att få vara kreativ är det bästa hon vet, hon skräddarsyr sina behandlingar så det passar just dig. Det är inte bara ett hårfix som fås i salongen, utan det ska vara en upplevelse man kommer ihåg.
När hon inte jobbar som frisör är hennes stora passion att resa världen över där hon samtidigt hämtar inspiration och jobbar med sitt andra företag inom skönhet & hälsa.
Med hennes 10 år inom branschen kan ni känna er säkra i hennes händer och bli rejält omhändertagna

Utbildningar

salongfocusonyou

Frisör

Innehar gesällbrev sen 2014

Ellinor är en ödmjuk och driven entreprenör. Hon har jobbat i frisörbranschen i många år och de senaste åren har hon fördjupat sig i allt vad som har med skönhet att göra.
Hon är väldigt kreativt duktig på att skapa, uppsättningar är bland annat något hon tycker är superkul där kreativiteten får flöda!
Hon sätter dina önskemål i fokus och vill göra din stund i salongen speciell. När hon inte jobbar som frisör driver hon ett annat företag där hon hjälper människor att ekonomiskt växa och bli trygga i sig själva. Boka en tid så lovar hon att sätta dig i fokus och skapa magi!

Utbildningar

Mitt namn är Julia och jag har min praktik här på salong FOCUS. Jag går tredje året på Ängelholms hårakademi, har tävlat i skol-SM för frisörelever och tycker frisöryrket är extremt roligt. Att lära mig nya saker och att hela tiden utvecklas är det som driver mig. Fram till juni då jag tar examen har jag 30% på alla färgbehandlingar och reducerat pris på klippningar, ni kan hitta mig i onlinebokningen eller slå en pling. När jag tar examen är det dags för mig att fortsätta jobba här mot mitt gesäll. När jag inte är på salongen eller studerar är det musik och träning som gäller för min del. Jag älskar att ta alla utmaningar och hår i mina händer, jag hoppas att vi ses!

Vad väntar du på?

Avbokning ska ske senast 24h innan bokad tid annars debiteras hela beloppet